Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Φευγιό

Φεύγω. Από εσένα, από αυτή την πόλη που σε θυμίζει, από το κέντρο που έχει παντού τη μυρωδιά σου, από τα πρωινά και τα απογεύματα που έχουν ακόμα τη γεύση σου, από τον αθηναϊκό αέρα που με κάνει να νιώθω έστω λίγο πιο κοντά σου. Φεύγω, για να κοιτάω άλλον ουρανό και άλλο φεγγάρι τη νύχτα, να τραγουδάω ξένα τραγούδια και να γελάω με καινούργια αστεία. Φεύγω και δεν θα πάρω τίποτα δικό σου στο ταξίδι μου. Έκλεισα εισιτήριο χωρίς επιστροφή και δεν βιάζομαι καθόλου να γυρίσω. Θα γεμίσω το μυαλό μου ατοφια μωρουδιακη αγάπη και δεν θα σε σκεφτώ ούτε λίγο. Θα πέφτω στο κρεβάτι τόσο πτώμα που δεν θα προλαβαίνεις να γίνεις εικόνα, ούτε όνειρο. Θα χωθώ σε αγκαλιές που ξέχασα μόλις μπήκα στη δική σου. Θα φύγω τόσο μακριά να μη μπορώ ούτε με τη σκέψη να σε φτάσω.

Έφυγα... κι είσαι ακόμα μαζί μου. 

2 σχόλια:

Elena είπε...

Θα σου πω κατι που, δεν θα σ'αρεσει τωρα που θα το ακουσεις αλλα ετσι δυστυχως.
1. Εχεις παρα πολυ ζωη μπροστα σου.
2. Οτι σε ποναει τωρα,ειναι μοναχα γι αυτη την στιγμη. Οταν θα υπαρξουν 2-3 παραπανω και 5-6 ανθρωποι παραπανω που θα σε κανουν πιο πολυ να γελας παρα να δακριζεις πιστεψε με, θα τα χεις ξεχασει ή ακομα και αν δεν τα χεις ξεχασει δεν θα σε πονανε πια.
Κανε μια χαρη στον εαυτο σου. Τωρα που φευγεις μην τον πονας αδικα μονη σου. Φροντισε να ξεχασεις, να περασεις καλα, να χαμογελασεις να αναπνευσεις. να δεις καινουργια πραγματα.
Σε φιλω.

Φιλημένη μες τους Κινηματογράφους είπε...

Είσαι πολύ σωστή σε όσα λες και σε ευχαριστώ που αφιέρωσες τον χρόνο σου να με συμβουλέψεις. Θα προσπαθήσω να τα εφαρμοσω. Καλό ξημέρωμα μα έχεις!