Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

wishlist.

θέλω να πάω:

  • Θεσσαλονίκη (!!!)
  • Πάτρα.
  • Δράμα.
  • Τρίκαλα
και σε πολλά άλλα εννοείται απλά αυτά είναι τα πιο εύκολα (?) και προσβάσιμα προς το παρόν. Θέλω να πηγαίνω κάθε Σ/Κ σε άλλο μέρος. Εκεί που μπορούν με φιλοξενήσουν θα μένω και παραπάνω, why not. Αλλά δεν θέλω πολλά, ούτε θα κάνω την τρελή ζωή. Θέλω απλά απο το πρωί ως το βράδυ να βγάζω φωτογραφίες και να γνωρίσω κι άλλους τρελαμένους με το φακό και να ζήσουμε την τρέλα μας παρέα. 


Είμαι στη φάση που οτιδήποτε με κρατάει εδώ έχει γίνει δέσμευση και αγγαρεία. Τίποτα ουσιαστικά δεν με κρατάει γιατί τίποτα δεν με γεμίζει. Δεν φταίνε οι άλλοι, το θέμα είναι δικό μου. Αλλά μου είναι τόσο δύσκολο να είμαι συνεπής και σωστή και κυρίως παρούσα στις υποχρεώσεις μου πια.

Θα πάω στην Πάτρα, δεν τίθεται θέμα πια , απλά ψάχνω το πότε. Και θα βγούμε με τον παν και ελπίζω να βγάλουμε γαμάτες φωτογραφίες και να καταφέρω έστω για μερικές ώρες να σε βγάλω από το μυαλό μου. Μ'αρέσει που μου λες τον έχεις γνωρίσει, σου είχε πει και εσένα να  ποζάρεις για πιο "αποκαλυπτικές" φωτογραφίες? Μάλλον όχι. " Σέξυ αλλά αισθησιακά. Όχι γυμνό." Χα! Και να σου πω κάτι? Αν δεν ήξερα το relationship status του κυρίου και αν δεν ήμουν τόσο θεοσεβούμενη ( ούτε καν απλά φοβάμαι μη βρει κανείς γνωστός τις φωτογραφίες) μπορεί και να το έκανα. Όχι ότι νιώθω άνετα με το σώμα μου αλλά εντάξει δεν θα ήταν και γυμνό οπότε κάπως θα το έσωζα. 

Αυτές τις μέρες σκέφτομαι πολλά πράγματα που θέλω να κάνω και ταυτόχρονα καταλαβαίνω ότι έχω ανάγκη από κάτι να με γεμίσει γι'αυτό και θέλω να τα κάνω. Αλλά σιγά, δικά μου τα λάθη, δικές μου οι μετάνοιες. 

2 σχόλια:

Maria P. είπε...

Ό,τι είναι να σε γεμίσει, να το κάνεις! Και να περάσεις καλά!
Υ.Γ Μ'αρέσει πολύ η αλλαγή εδώ!
Υ.Γ 1. Έκανα χθες μία ανάρτηση που μόνο φωτογράφοι θα καταλάβαιναν :) Πέρνα να τη δεις αν σε ενδιαφέρει.

Φιλημένη μες τους Κινηματογράφους είπε...

Σε ευχαριστώ!!!